Hej, välkomen till mitt Behandlings och Kurscenter

Här betalar du för dina behandlingar

Jag driver ett kurs och healingcenter söder om Jönköping i Malmbäck där jag erbjuder olika alternativa behandlingar. Jag är certifierad i bland annat The Emotion Code och The Body Code och har lång erfarenhet inom energimedicin och olika typer alternativ terapi samt andlig vägledning. Jag har också jobbat med hälsokost och naturmedicin i många år, och har utvecklat egna behandlingsmetoder som är mycket effektiva för att hjälpa människor att höja sin frekvens och komma i balans.

Jag ger även dessa behandlingar på distans, via Skype och telefon, det fungerar precis lika bra.

Mera information

Översikt över alla Isilias behandlingar

 

Så här gör du:

  1. Först bokar du tid i min bokningskalender
  2. Välj behandling (Till vänster i menyn)
  3. Betala för önskad behandling.

 

Behöver du hjälp när du skall betala, ring Fredrik: 0701 10 47 75

Har du frågor frågor om behandlingarna: isiliah@gmail.com